Tapahtuma

Pohjois-Savon luovan alan tulevaisuusfoorumi

TYÖN TEKEMISEN MONET MUODOT JA TULEVAISUUDEN MONIALAISET VERKOSTOT
14.5. klo 8.30 – 15.00 Technopolis, Microkatu 1, Kuopio

Tervetuloa toiseen Luova Veto! –hankkeen maakunnalliseen tulevaisuusfoorumiin. Tällä kertaa keskitymme työn tekemisen ja monialaisen verkottumisen mahdollisuuksiin sekä pääsette vaikuttamaan Pohjois-Savon luovan alan kehittämisohjelman sisältöön. Päivän puheenjohtajana toimii tki-asiantuntija Jyri Wuorisalo. Ilmoittaudu 11.5. mennessä.

Osuuskuntatoiminnasta pohjustavat työelämäprofessori Reijo Karhinen Itä-Suomen yliopistosta ja Netta Norro Osuuskunta Lilithistä, yhdistysten palvelutoiminnan mahdollisuuksiin johdattaa toiminnanjohtaja Risto Kovanen Pohjois-Savon Liikunnalta ja itsensätyöllistämisen keinoista kertoo Viestintäkoulutus Draivin yrittäjä Tiina Naumanen.

Yhteistyössä Sopien- ja Tarjoomo-hankkeet.

Tutustu päivän ohjelmaan ja ilmoittaudu osoitteessa https://www.lyyti.in/POHJOISSAVON_LUOVIEN_ALOJEN_TULEVAISUUSFOORUMI_2_9581

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *