Sawosta Maailmalle
Side event: Kansainvälistymisen kuntopiiri

Aika: 19.9.2019 Klo 14-15 ja 15-16
Paikka: Sokos Hotel Puijonsarvi, Eino Leino -kabinetti
Ilmoittautuminen:  https://www.lyyti.in/Kansainvalistymisen_kuntopiiri_8497

Hikoile aivoillasi ja nosta samalla yrityksesi kuntoa! Rasteilla jumpataan pitchausta ja yrityksesi tarinaa, peilataan nyky- ja tavoitetilaa sekä punnerretaan vielä syvemmälle asiakasymmärrykseen!

Kuntopiirin pisteet:

  1. Markkinointitoimisto Call To Actionin Tarinanrakentaja ja Rekrymarkkinoinnin mestari Tuomas Kylänpää haastattelee sinua ja auttaa löytämään yrityksesi aidon ja kiinnostavan tarinan, jonka avulla erotut kansainvälisillä markkinoilla.
  1. Neemo™Method ja Nanna Hännisen kanssa käsittelet yrityksesi tulevaisuuden haasteita visuaalisen taiteen avulla.
    Sprintissä kartoitat nopeasti yrityksesi nykytilan, tavoitetilan ja mahdolliset haasteet matkalla.
    Kohtaa yrityksesi kansainvälisen potentiaalin yhdessä Neemo™Methodin kanssa!
  1. Paju Consultingin Jenni Rissanen ja Silja Huttunen auttavat lisäämään yrityksesi asiakasymmärrystä. Pisteellä hyödynnät palvelumuotoilukortteja, joiden avulla mallinnetaan asiakaspersoona ja löydetään uusi tapa ajatella asiakkaan vinkkelistä.
  1. Pitchaa itsesi maailmalle! Viestintäkoulutus Draivi Tiina Naumasen kanssa laitetaan askelmerkit yhdessä kuntoon niin pitchauksesi sisällön kuin esiintymisenkin suhteen.

Eteneminen tapahtuu tehokkaasti ja ajallaan, kun siitä huolehtii muotoilun ja strategisen tuote- ja palvelukehityksen ammattilainen Jukka Kähkönen, Kirnu Kreativ:sta. Kirnun fasilitoinnin ammattilaiset vastaavat tilaisuudessa siitä, että yrityksesi saa jumpattua kuntopiirin läpi – pää uusia ajatuksia pullistellen.

Vetäjät ovat tavattavissa vielä kuntopiirien jälkeen klo 17 saakka!

Kuntopiirin järjestää Savonian Luova veto!-hanke. https://luovaveto.savonia.fi