KIERTOTALOUS Hackathon Camp

Aika: 23.-26.3.2020 (HUOM! Verkkokurssi alkaa jo 3.2. ja päättyy 22.3.)
Paikka:
KPY Novapolis (ent.Technopolis) Microkatu 1, Kuopio
Ilmoittaudu viimeistään 15.2.
https://www.lyyti.in/KIERTOTALOUS_Hackathon 

Innovoi kiertotaloutta ja vaikuta tulevaisuuteen! Tule kehittämään kiertotalousratkaisuja yritysten tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Opi uutta ja kehity storytelling- sekä kiertotalousmenetelmien osaajaksi. Hyödynnä muotoiluosaamista Savoniasta ja liiketoimintaosaamista Haaga-Heliasta.

KENELLE? Valmennus on tarkoitettu luovien alojen yrityksille, taiteilijoille, yhdistyksille, osuuskunnille ja freelancereille sekä muille toimialoille, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä luovien alojen kanssa.

MITEN? Valmennus toteutetaan Kiertotalous AMK -hankkeen kanssa yhteistyössä opiskelijoiden ja ammattilaisten kanssa.

Valmennuksessa on kaksi osaa: itsenäiset verkko-opinnot sekä kiertotalouden design sprint hackathon camp.

VALMENNUKSEN JÄLKEEN OSAAT innovoida, kehittää ja löytää ratkaisuja yrityksen kiertotaloushaasteisiin monialaisissa ryhmissä sekä hyödyntää storytelling ja kiertotaloustyökaluja ja -menetelmiä osana innovointiprosessia.

Lisätietoja:

Laura Pakarinen
laura.pakarinen(at)savonia.fi
+358 44 785 5836

Sirpa Ryynänen
sirpa.ryynanen(at)savonia.fi
+358 44 785 5825