Ilmoittaudu mukaan myynnin valmennuskokonaisuuteen tästä: Osaamisen tuotteistus, myynti ja sales camp -valmennuskokonaisuus Teamsissä!

Aika: 17.4.; 4.5. ja 11.5. klo 12-15;

”Myynti on muuttunut viimeisten vuosien aikana radikaalisti, ja uudet modernin myynnin tavat ovat tulleet jäädäkseen. Nyt maailmalla epävarmuutta ja pelkoa lietsova koronavirus tuo viimeistään modernit myynnin työkalut meidän kaikkien työkalupakkiin ja koronan jälkeiseen aikaan on nyt hyvä valmistautua. Tiesitkö, että myyntiä voi hyvin tehdä myös etänä ja myyntitapaamiset hoitaa videon yli? Sen lisäksi, että tämä säästää aikaa ja rahaa kun voit tehdä myyntiä vaikkapa kotoa käsin, avaa se myös laajemman pelikentän. Enää ei tarvitse matkustaa toiselle puolelle Suomea kun myyntitapaamisen voi hoitaa näppärästi vaikka kotitoimistolta käsin.

Luova Veto -hankkeen järjestemässä myyntivalmennuksessa opitaan laadukkaasta liidinhankinnasta moderneja myynnin työkaluja hyödyntäen. Lisäksi perehdymme myynnin ikiaikaisiin lainalaisuuksiin myynti- ja ostoprosessin näkökulmasta sekä opimme miten johtaa itseään myyntityössä. Tulemme myös kaatamaan myynnin esteitä ja saamaan tätä kautta lisää potkua myyntiimme. Kouluttajana toimivat Talentree Oy:n Sampsa Wulff ja Laura Nykänen, joilla kummallakin on mittava kokemus myyntityöstä. Lisäämällä yhden pienen asian omaan tekemiseensä, Sampsa kolminkertaisti oman myyntinsä vuonna 2019. Tämän ja paljon muuta opit kun hyppäät rohkeasti mukaan myynnin maailmaan. Tule mukaan valmennuskokonaisuuteen 17.4., 4.5., ja 11.5. klo. 12-15. Koulutus on maksuton ja ilmoittautuminen on 10.4. mennessä.

Osaamisen tuotteistus, myynti ja sales camp

Osaamisen tuotteistaminen 17.4. klo 12 – 15

Valmennukset aikana osallistujat pääsevät pohtimaan, kuinka oma osaaminen voidaan tuotteistaa kannattavaksi liiketoiminnaksi, sekä
pohdimme myös oman osaamisen hinnoittelua ja palvelulupausta. Valmennuksen aikana tehdään harjoitustehtävä luovan asiantuntijuuden tuotteistamiseen ja brändäämiseen liittyen.

Osaamisen myynti 4.5. klo 12 – 15

Myynti on tärkein liiketoiminnan ja kasvun ajuri. Valmennuksen aikana käymme läpi myyntiprosessia ja myyntisuppilon hallintaa. Tutustumme myös myynnin psykologiaan, sekä pohdimme omaa myyntiprofiilia vahvuuksien ja kehittämiskohteiden kautta.

Laadukas liidinhankinta ja Sales Camp 11.5. klo 12 – 15

Nykypäivänä liidien hankkiminen on helpompaa kuin koskaan – vain onko? Päivän aikana tutustumme erilaisiin työkaluihin ja menetelmiin laadukkaiden liidien hankkimiseksi. Valmennuskokonaisuuden huipentaa yhteinen sales camp!

Valmennus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Ilmoittaudu nyt mukaan tästä!

TERVETULOA!
 
Tiedustelut: