Veto! -päivä

Aika: 13.2.2019 klo 10-15

Paikka: ilmoitetaan myöhemmin

Onko sinulla idea, palvelu tai tuote, johon kaipaat tukea ja sparrausta viedäksesi sitä eteenpäin? Tule mukaan Veto! -päivään.

Veto!-päivä on suunnattu luovien alojen yrityksille, taiteilijoille, yhdistyksille, osuuskunnille tai freelancereille, jotka haluavat kehittää palveluitaan ja liiketoimintaansa. Tapahtuma on osa Luova Veto! -hankkeen tapahtumasarjaa. Luova Veto! toteuttaa osallistujien tarpeista lähteviä valmennuksia ja kokeiluja luovan alan liiketoiminnan ja työllisyyden kasvattamiseksi, yhteistyön lisäämiseksi ja toimintaedellytysten parantamiseksi. Hankkeen toimenpiteillä vahvistetaan osallistujien käyttäjälähtöistä tuotteistamista ja palveluliiketoimintaa, tuetaan myynnin kasvattamista ja kansainvälistymistä sekä tuodaan esille luovien alojen osaamista ja palvelutarjontaa muiden alojen yrityksille ja organisaatioille.

Tavoitteena on antaa yrityksellesi, tiimillesi tai Sinulle palveluidean saajana tietoa siitä, mitä kaikkea uuden tuotteen/innovaation kehittämisen prosessi pitää sisällään, missä järjestyksessä työvaiheet tulevat eteen ja mitä pitää erityisesti huomioida. Tarkoituksena on siis muodostaa Sinulle osallistujana ohjeita, miten edetä tuotteen/innovaation kanssa.

Ensimmäisessä Veto!-päivässä sparraajina ovat mm. Kuopion kaupungin yrityspalveluilta yritysneuvoja Marja-Leena Laitinen, Uusyrityskeskus Wäläkky toimitusjohtaja Piia Puotinen, Pohjois-Savon ELY-keskus yritysrahoitusasiantuntija Sari Marttila ja Taiteen edistämiskeskuksen erityisasiantuntija Hanna Susitaival.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/VetoPaiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *