Tarinat

Sonja Lehtomäki

Olen Sonja Lehtomäki ja olen graafinen suunnittelija ja muotoilija Kuopiosta. Työssäni suunnittelen ja teen mm. kuoseja, kuvituksia, valokuvausta ja taidetta. Töideni tyyli on yhdistelmä herkkyyttä, orgaanisia muotoja ja luonnon inspiroimia väripaletteja. Luovan alan töitä olen tehnyt freelancerinä vuodesta 2014 ja oman yrityksen, Grovehill Creative Studion, perustin 2018 keväällä. Muotoilijaksi valmistuin 2016 Savonia Muotoilusta. Ennen muotoilijan opintoja olin töissä tutkijana ja tutkimusjohtajana yli 8 vuotta.

Luova ala on vienyt minut mukanaan monella tasolla. Omien töiden lisäksi olen ollut mm. kaksi vuotta mukana myös Itä-Suomen Muoto ry:n toiminnassa ja järjestämässä Design Week Kuopio -tapahtumaa. Yhdistystoiminta on tuonut mukanaan yritystoiminnalleni elintärkeitä verkostoja ja yhteistyökumppaneita. Tulevaisuudessa näen itseni osana suurempaa luovien tekijöiden yhteisöä ja yritystoimintaa, jossa voin hyödyntää sekä tutkijan että luovan alan töistä tullutta osaamista.

Verkkosivu: https://www.grovehillcs.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *