Luovatoimisto Small Pine

Olen Jenni, kuvittaja, graafinen suunnittelija ja muotoilija, Luovatoimisto Small Pinen takana. Olen opiskellut muotoilua Kuopion Muotoiluakatemiassa sekä viestintää Karelia Amk:ssa. Nykyisessä työssäni yrittäjänä yhdistän osaamistani viestinnän ja muotoilun alalta. Teen kuvituksia, graafista suunnittelua ja kuosisuunnittelua yrityksille sekä alihankintakumppaneille.

Luovatoimisto Small Pine näki päivänvalon lokakuussa 2018, kun  päätin toteuttaa unelmani omasta yrityksestä. Small Pinessa tehdään suunnittelua vakavissaan, mutta ei vakavasti. Small Pinen tavoitteena on muuttaa maailmaa innostavien ja valaisevien kuvitusten avulla. Visiomme on parantaa ihmisten ja organisaatioiden välistä kommunikaatiota kuvallisen viestinnän keinoin. Tulevaisuudessa haluan kuvittaa lastenkirjoja ja suunnitella kuoseja tekstiiliteollisuuteen.

Jenni Hirsikangas, yrittäjä

Luovatoimisto Small Pine

jenni@smallpine.fi

puh. 0408271796

www.smallpine.fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *