PRAMEA – asennetta arkeen kauniilla koruilla

PRAMEA on kahden siskoksen unelma luovuudesta ja työstä, jonka avulla voi tuoda iloa ja asennetta arkeen. Pramean koivuvaneriset korut ovat valloittaneet Suomen ylhäältä alas ja tunnetuimpia tuotteita ovat nahkahapsulliset korvikset ja Linnan juhlissakin nähty Priima-sarja. Pramea on perustettu syksyllä 2016 lasten ollessa pieniä ja pienen lapsen tavoin se on ottanut jalat alleen ja kasvanut kohisten. Uhmaikään kasvaneen Pramean seuraava askel on työllistää yrittäjänsä täysipäiväisesti.

Pramean tuotteiden ja tuotekuvien takana on muotoilija Tiina Leskinen, joka on valmistunut Savoniasta 2011. Sisko Sini Seppänen toimii tuotannon ja markkinoinnin parissa ja hänen käsistään lähteekin suurin osa Pramean tuotteista. Asennetta arkeen!

http://www.pramea.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *