Osuuskunta Revontulikuun Johanna Männistö -tarjoan taikaa ja tähtisadetta luovan työn kautta

Minä elän etsien taikaa, tähtisadetta.

Kun kameran suljin räpsähtää ja tiedät että muistikortille piirtyi nyt jotain todella ikimuistoista.
Kun sivellin alkaa elää elämäänsä ja värit silmien takaa muuttuvat sävyjen kirjoksi kankaalle.
Kun saat konkreettisesti käsiisi taittamasi julkaisun tai näet kättesi jäljen ihmisten selattavana, salossa liehumassa, elementteinä screenillä.
Kun astut yleisön eteen välittämättä siitä että vain hetkeä ennen jännitys salpaa hengityksen, menet silti ja herätät eloon tarinan osaltasi.
Jokainen hetki, jossa tavalla tai toisella tavoittaa jotain arkea isompaa, olemassaolon taikaa ja luovuuden rikkautta, on eteenpäinvievä voima ja motivaation ehtymätön lähde.

Se on myös syy miksi olen päätynyt tähän missä nyt olen – tarjoamaan hippusen verran taikaa ja tähtisadetta myös muille luovan työni kautta.

Haluatko ikuistaa itsellesi pysyvän kuvamuiston lemmikistäsi tai läheisestäsi tai saada uuden kuvan itsestäsi vaikkapa profiilikuvaksi someen? Onko sinulla tapahtuma jolle sen yhteyteen järjestetty pop up-kuvauspiste toisi lisäarvoa? Haluaisitko antaa ystävälle tai sukulaiselle omaperäisen ja yksilöllisen lahjan piirretyn tai maalatun muotokuvan muodossa tai vaikkapa kuvan tärkeästä paikasta ikuistettuna tauluksi? Tarvitsetko kuvitusta artikkeliin tai kirjaasi? Ehkä tarvitset logon päivitystä, mainosta, banneria tai nettisivuja?
Näissä kaikissa pystyn auttamaan sinua. Verkostoidun myös erittäin mielelläni muiden samanhenkisten luovan alan ihmisten kanssa. Mitä voisimme järjestää yhdessä?

Kuka siis olen? Olen Johanna Männistö, yrittäjä Osuuskunta Revontulikuusta. Minä valokuvaan, teen graafista suunnittelua, kuvataidetta ja kuvituksia. Välillä myös teatterillisia ohjelmapalveluita. Taiteen pariin olen kasvanut, saanut poltteen isovanhempieni verenperintönä ja se on kutsumus, joka ei lakannut huutelemasta vaikka välillä unohduinkin vuosiksi toimistotöihin. Koiraharrastus ajoi silloin sivutuotteena kuitenkin itseopiskelemaan ihan uusia asioita. Opettelin koodaamaan html-sivuja kun koirani kasvattaja tarvitsi nettiin yhden sivun mainoksen. Seuraavaksi piti tietysti koota omalle laumalle kokonainen sivusto. Eikä aikaakaan kun ylläpidin jo tuttujenkin sivuja ja kokemusta kertyi. Valokuvasin harrasteena ahkerasti, eksyin taittamaan paikallisen yhdistyksen jäsenlehteä, ja tein mainoksia lehtiin ja vuosikirjoihin. Muistan vielä kuinka ensimmäinen mainos piti lähettää kahdella disketillä postitse toimitukseen kun kuva ja tekstit eivät mahtuneet yhdelle.. Kirjoitin artikkeleita ja tein kuvituksia. Koiraharrastuksen vähän hiipuessa päädyin teatterin ja akrobatian pariin, jälleen aktiivisesti ja päästen käyttämään taitojani monipuolisesti puolestaan näiden eteen.

Harrastettuani aktiivisesti 15 vuotta, päivitin osaamiseni näyttötutkinnon kautta ammatiksi ja aloitin yrittämisen. Nyt saan parhaimmillani tehdä työkseni monipuolisesti kaikkea sitä mitä rakastan tehdä – Ota yhteyttä jos voin jotenkin auttaa tai jos sinulla on jokin kiinnostava yhteistyöehdotus!

Sähköposti: osuuskuntarevontulikuu@gmail.com
Puhelin: 044 0580445

www.revontulikuu.com
Facebook: https://www.facebook.com/revontulikuu/
Instagram @revontulikuu

Henkilökohtainen portfolioni: romytar.wixsite.com/johannamannisto/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *