Tapahtuma

Syksyn 2020 tapahtumat

LUOVAT AAMUKAHVIT

juodaan syksyn ajan liittyen hankkeen tapahtumiin. Ilmoittautumislinkit LuovaVeto!-facebook ryhmässä ja tällä sivustolla.

 

TULEVAISUUDEN VASTUULLISET EDELLÄKÄVIJÄT 2, 13.8.2020

Kilpailijoista verkostotoimijoiksi 13.8. klo 9-14.15

Aamupäivällä keskitymme käsittelemään sitä, kuinka pienet toimijat voisivat verkottua keskenään ja rakentaa yhdessä palveluita sekä kuinka verkostoitumisen voisi aloittaa.

Iltapäivällä käymme esimerkkien avulla läpi, kuinka keskinäistä verkottumista on tehty uusien palveluiden tuottamisessa ja liiketoiminnassa.

 

”PULUKKAMÄKI” -pitching

Valmennuksessa opit, mitkä ovat hyvän hissipuheen elementit ja mitä esittämisessä tulee ottaa huomioon. Puheita harjoitellaan käytännössä ja saat itsellesi henkilökohtaisen palautteen.

Tapaamiskerrat ja paikka:
Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, Renkku

Valmentaja: Tiina Naumanen, Viestintäkoulutus Draivi.


TULOSSA MYÖS:

  • Kiertotalous – Kasvuun vai karkuun 2 -seminaari. Kiertotalouden liiketoimintamallit. 26.11.2020. https://www.businesskuopio.fi
  • Taiteilijat äänessä – Kuopio Tanssii ja Soi –seminaari [päivämäärä varmistuu]  www.kuopiodancefestival.fi
  • Neurokuntoutuksen uudet tuulet, Itä-Suomen fysioterapiapäivät 22.-23.10.2020. Ohjelma ja ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/ItaSuomen_fysioterapiapaivat_1412
    Kuinka voimme tarjota neurokuntoutusta yhdistämällä fysioterapiaa ja tanssia sekä puheterapiaa ja laulua?
  • I Have a Dream! -challenge. 30.10.-1.11.2020. Kampussydän, Savonia. Microkatu 1. Ohjelma ja ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/I_have_a_dream__Neurochallenge_8802
    I Have a Dream-challenge on innovaatiotapahtuma, jossa kahden vuorokauden aikana ratkotaan yritysten ja organisaatioiden asettamia haasteita monialaisissa tiimeissä. Tapahtuman teemana on UNI ja unen vaikutukset aivoterveyteen ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 

Seuraa viestintää:
Facebook, Luova Veto! https://www.facebook.com/groups/LuovaVeto
ja https://luovaveto.savonia.fi

 

Ota yhteyttä!

Raisa Leinonen | projektipäällikkö
Puh. 044 785 5833
raisa.leinonen@savonia.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *