MITEN RAKENNAMME KESTÄVÄÄ TULEVAISUUTTA KORONAN JÄLKEEN?

Me Luova Veto! –hankkeessa ajattelemme, että koronavirus ja siihen liittyvät toimenpiteet sekä seuraukset ovat vasta kevyt harjoitus siihen, miten ilmastonmuutokseen joudutaan reagoimaan. Mutta millä strategialla tulisi edetä ja mitä rakennusaineita muutosprosessi tarvitsee?  

Muuttuneeseen tilanteeseen liittyen kerättiin näkemyksiä Pohjois-Savon luovien alojen kehittämis- ja toimenpideohjelmaan liittyen kyselyllä sekä 14.4. järjestetyllä verkkokeskustelutilaisuudella.

Tavoitteena oli kerätä tietoa siitä, kuinka tulevaisuutta hahmotetaan ja että minkälaisilla konkreettisilla toimenpiteillä sinne edetään. Tuloksia käytettiin taustana myös 9.6. järjestetyssä Koulutusorganisaatioiden tulevaisuuspajassa. Sen tuloksista kerromme lomien jälkeen.

Tilaisuuden jälkeen kävimme vielä läpi, mitä hyvässä projektihakemuksessa tulisi olla. Siitä muutama dia koosteen lopuksi.  

Kiitos kaikille osallistujille!

Voit tutustua tuotoksiin täältä: Miten rakennamme kestavaa tulevaisuutta-kooste