Anna’s Darling

Olen koruja suunnitteleva ja valmistava yrittäjä, osa-aika suurperheellinen ja maitotilallisen puoliso. Olen keskittynyt mielenkiintoisten rakenteiden ja tarinan yhdistämiseen. Päätehtäväni on siirtää tunteita koruihin ja tarjota enemmän kuin pelkkä koru.

Päätuotteenani on hopeakorumallisto mallisto sekä uniikit vihkisormukset. Käytän koruissa hopeaa, kultaa, valkokultaa, poronnahkaa ja jalokiviä sekä puolijalokiviä. Perustin yritykseni Anna’s Darlingin vuonna 2012 pystyäkseni toteuttamaan omaa korumallistoani ja koruihin liittyvää unelmaani. Yrityksen rinnalla minulla on kulkenut kaiken aikaa jokin toinen työ ja tällä hetkellä korujen ohella lypsän lehmiä. Sattuma on vaikuttanut yrityksen tarinan kulkuun. Kokemusta on karttunut lukuisilta aloilta ja kaikki on nivoutunut monipuoliseksi kokemukseksi. Jokainen valinta on tehty useimmiten vaikeimman kautta, mutta joka kerta täydellä sydämellä.

Tulevaisuudessa on olla niin Ylä-Savoa kuin kansainvälistä kenttää palveleva muodin suunnannäyttäjä, korujen valmistaja sekä jälleenmyyjä.

 

Anna-Reetta Väänänen

Yrittäjä

Tradenomi (YAMK)

Muotoilija (AMK)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *