Vuokko Viljakka

Tehdään teistä tarina

Tarina nostaa tekijän, tuotteen ja tapahtuman uudelle tasolle. Ei hätää, jos et tiedä, kuinka se tehdään. Osaan auttaa siinä Sinua.

Tiedän 35 vuoden kokemuksella printtimedian toimittajana, mistä hyvät tarinat on tehty, ja miten ne saavat huomiota myös digitaalisessa maailmassa. Minulla on taito nähdä yksityiskohdat, ja nostaa luovasti esiin juuri se, mikä erottuu yllätyksellisesti massasta. Sanat, kuvat ja niiden kaikki yhdistelmät ovat alaani.

On tullut aika laajentaa reviiriä printtimedian ulkopuolelle freelancerina. Olen tutustunut viime aikoina myös digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Palan halusta tehdä taidoillani ja hyvillä sisällöillä Pohjois-Savon luova tekeminen näkyväksi.

Kirjoitin liki 30 vuotta myös kuvataide- ja teatteriarvioita Savon Sanomiin, joten taidekentän metkut ovat minulle tuttuja. Osaamiseni sopii esimerkiksi yksittäisten taiteilijoiden, käsityöläisten, taidelaitosten, teatteri- ja muiden taideryhmien sekä tapahtuminen tarinalliseen markkinointiin. Teen myös taiteilija-, teos- ja tuote-esittelytekstejä sekä näyttelytiedotteita.

Varkautelainen freelance-toimittaja, tarinantekijä Vuokko Viljakka

puh. +358 (0)44 2448865

sähköposti:

viljakka.vuokko(at)gmail.com

Lisää minusta: http://www.linkedin.com/in/vuokkoviljakka

Löydät minut myös Twitteristä ja Instagramista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *